top of page
Umeå kinesiologi Center bild på behandling
Behandling av en klient

Kinesiologi – ett effektivt sätt att kommunicera med kroppens nerv och energisystem

Själva diagnosverktyget inom Kinesiologi är manuell muskeltestning. Det är att likna vid att läsa av kroppens elsystem, d.v.s. energi- samt nervsystem.Din kropps energi- och nervsystem är ett nätverk, där alla delar av dig kommunicerar med varandra via elektriska impulser och energi flöden. Detta gör att kroppens olika delar kan samarbeta.När vi människor upplever tex , kronisk smärta, näringsbrist, hjärnstress eller utbrändhet, påverkas samtidigt kommunikationen i nervsystemet och kroppsenergin hindras att flöda fritt.

Umeå kinesiologi Center bild på behandling 2

Om mina behandlingar

När jag genom dessa muskeltester lokaliserat motstånd i ditt energiflöde är min nästa uppgift att försöka förbättra flödet med olika holistiska, behagliga och avslappnande behandlingstekniker.


Syftet med behandlingen är att försöka få din energi att flöda bättre, samt att förbättra nervsystemets kommunikation med problemområdet. Genom behandlingen försöker jag understödja ditt eget självläkande system.

*Kinesiologi är även modern västerländsk anatomi, fysiologi och rörelselära som på ett unikt och ovanligt sätt kombineras med urgamla kinesiska akupunkturlagar och österländsk kunskap om människans inre och yttre energisystem.  
Ordet Kinesiologi betyder Rörelselära.

*Källa: Mac Pompeius Wolontis. Kinesiologi.se

bottom of page