Din kropp kommunicerar med alla delar, via elektriska impulser och energi flöden.

Själva diagnosverktyget inom Kinesiologi är manuell muskeltestning. Det är att likna vid att läsa kroppens elsystem, d.v.s. energi- samt nervsystem.

Din kropps energi- och nervsystem är nätverk, där alla delar av dig kommunicerar med varandra via elektriska impulser och energi flöden. Detta gör att kroppens olika delar kan samarbeta.

Alla vet vi vad följden blir när våra elektriska hushållsapparater inte får den mängd elektricitet/energi som krävs.


På liknande sätt påverkas kroppen negativt när nervsystem och energisystem inte pulserar och flödar med rätt info till kroppens problemområde. Detta kan leda till försämrad hälsa både fysiskt och psykiskt för oss människor.

När jag genom dessa muskeltester lokaliserat dina problemområden. Löser jag upp blockeringar, spänningar och obalanser med behagliga och avslappnande behandlingar.


Följden blir att din energi flödar bättre, samt att nervsystemets kommunikation med problemområdet förbättras. Detta leder till att din kropps självläkande förmåga understöds.

*Kinesiologi är även modern västerländsk anatomi, fysiologi och rörelselära som på ett unikt och ovanligt sätt kombineras med urgamla kinesiska akupunkturlagar och österländsk kunskap om människans inre och yttre energisystem.

Ordet Kinesiologi betyder Rörelselära.

*Källa: Mac Pompeius Wolontis. Kinesiologi.se

Adress, Öppettider

Min praktik finner du på Måbrakällan, Hälsocentret i Centrala Umeå.

Adress
Kungsgatan 42
90325
Umeå

Tel. 070-33 11 291

Måndag-Fredag
09.00-17.00

Lördag
10.00-17.00

Välkommen!

 

Copyright © All Rights Reserved.